Doelstelling

 

Prof. Dr. Ahmad Awada, Voorzitter van de board van All.Can Belgium vzw. Diensthoofd van medische oncologie Jules Bordet Instituut. 

“Het doel van de campagne: jongeren sensibiliseren voor een vroegtijdige diagnose van borstkanker, teelbalkanker en sarcoma om levens te redden.” 

“Om dit doel te bereiken, is het essentieel om alle moderne communicatiemiddelen in te zetten om van de sensibiliseringscampagne een succes te maken.” 

Dr. Pia Cox. Executive director All.Can Belgium vzw.

Over All-Can Belgium vzw

Deze campagne is een initiatief van All.Can Belgium vzw. All.Can België is een multistakeholderplatform dat beleidsmakers en het ruime publiek wil wijzen op de noodzaak om kankerzorg efficiënter te maken.

Om dit te bereiken richt All.Can zich op wat het belangrijkst is voor patiënten en zorgt het ervoor dat middelen met dit doel voor ogen worden ingezet. Alle publicaties van All.Can België weerspiegelen de consensus van de leden, die volle inspraak hebben in het tot stand komen ervan.

All.Can Belgium is een multistakeholderplatform dat de Belgische kankerzorggemeenschap wil mobiliseren om specifieke, uitvoerbare en ambitieuze projecten te realiseren. 

Over ons

Gebruiksvoorwaarden